RECYKLAD SIDEN KIMONO METEOR

111.05 EUR

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Detta är det ultimata plagget då det har förmågan att lyfta vilken outfit som helst och samtidigt verka som morgonrock. Vi tillverkar denna modell av handplockade vintage saris så det finns endast ett exemplar av varje vilket innebär att du får ett helt unikt plagg.

Vi tillverkar varje kimono av en Sari som burits av en kvinna i Indien. Sarin är i original 6 meter lång och används till vardags såväl som till fest. I Indien har man olika typer av Saris i olika delar av landet. Man kan se på färger, broderi, material och vävning vilken del av landet de kommer ifrån och till vilka sammanhang de använts. Varje år reser jag till Indien där jag handplockar de Saris jag använder i min produktion.

Kimonons längd är cirka 125 cm från axel och ner men varierar lite från exemplar till exemplar. Kimonon har 2 sidfickor samt ett tillhörande skärp i samma typ som löper genom 2 hällor på sidan av plagget. Modellen på bilden är 171 cm lång och cirka storlek 40. Denna modell passar de flesta då den är helt rak och öppen i modellen men varierar i längd beroende på din storlek. 

Materialet är 100% återvunnet siden

Handtvätt

FRI FRAKT VÄRLDEN ÖVER