KORT SIDENKIMONO #29

499 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Denna korta kimono är vår mest sålda kimonomodell sen flera år tillbaka. Den är det ultimata plagget för att lyfta en outfit. Just detta exemplar är av viskos och inte siden. Det ger lite mer tyngd i plagget och innebär att den inte är lika skir som de i siden. Den passar lika bra på stranden som på kvällen och till allt där emellan. Många av tygerna är semihandtryckta och ger därför trycket mer liv än rent maskintryck. Det ger dig möjlighet att följa spåren av handens arbete. För det mesta har vi endast ett exemplar av varje kimono för att du ska få ett unikt plagg. 

Kimonon kan bäras som den är eller knytas upp i midjan. Du kan även sätta ett skärp genom ärmhålorna, innanför bakstycket och knyta framtill för att på så vis stänga kimonon. 

Kimonons längd är cirka 80 cm från axel och ner. Se sista bilden för att skapa dig en uppfattning om storlek och längd. Modellen är 170 cm lång och cirka storlek 40. Denna modell passar de flesta då den är helt rak och öppen i modellen men varierar i längd beroende på din storlek. 

Materialet är 100% siden

Handtvätt

FRI FRAKT VÄRLDEN ÖVER