KUNDROS

"Mina BOHEMIA smycken har blivit självklara följeslagare som jag bär med mig varje dag." 

-Michaela S.


"Jag älskar att ni har så mycket smycken med råa stenar. Det är underbart att ni låter stenen va så som den är skapt av naturen. Oslipad och ärlig. Jag blir alldeles varm när jag bär min rosenkvarts." 

-Kajsa N.


"Men alltsååå halsbanden WOW också! Okej kär i alla dina saker nu"

-Vanja


"Jag är så otroligt nöjd med örhänget! Så nöjd att jag genast beställde ett till min dotter också. Du är stans bästa smyckeskreatör!

Hälsar ett troget fan"

-Maja M


"Jag köpte mina stora sländor för mer än elva år sedan i Malmö. Sedan dess har de blivit ett signum för mig också. Älskar dem. Världens absolut mest optimala örhänge. Oerhört vackra och går att bära till vardags och fest. De kommer följa mig livet ut."

-Nadia A.


"I found you on a market when I was visiting Sweden, and I'm so happy that I can continue purchasing jewelry online from Switzerland." 

-Adrienne P.


"Varje gång jag har på mig mina örhängen från er kommer det fram någon och berömmer mina vackra örhängen. Det slår aldrig fel och gör mig lika glad varje gång."

-Pernilla S.


"Jag älskar att jag som allergiker kan bära mina studs från er dygnet runt utan ens känna av att jag har dom på mig." 

-Sara J.


Är överlycklig!!

"Armbandet var ännu vackrare i verkligheten, så tacksam att jag hittat er butik. Likaså var ringen helt perfekt"

-Monica W.


"Damn, I love all your products"

- Gisselle A. 


"Har precis i veckan fått hem smycken jag beställde och jag ville bara säga att det personliga kortet och fina förpackningen gjorde min dag. Tack för att du får dina kunder att känna sig uppskattade"

-Sabina S