I lager.
Antal: 1

OMFAMNANDE PÄRLOR I MÄSSING I PAR

399 kr

Dessa ljuvliga pärlor som ömt hålls av metallen likt en omfamning finns både som här i mässing och i 925 silver. De säljs i par. 

Ett viktigt syfte med BOHEMIACOLLECTION är att återskapa länkar mellan människor och moder jord samt att inspirera till att stärka och bibehålla de band som existerar.

Pärlan är den enda ädelsten som skapas av en levande varelse. Den bildas när en bit snäckskal kommer in i en mollusk, tex ett ostron. Många tror att det är ett sandkorn men oftast är det något lite större. För att skydda sig från den oinbjudna och irriterande besökaren, börjar mollusken producera lager efter lager av kalciumkarbonat som byggs på tills pärlan är ett faktum. Processen fortgår så länge ostronet lever. Kan du tänka dig ett vackrare sätt att bli av med ett problem? 

De gamla grekerna trodde att pärlor var förstelnade glädjetårar från kärleksgudinnan Afrodite. Det tycker jag är en vacker tanke. Pärlan sägs hjälpa sin bärare att lyckas i kreativt arbete, lugna ett oroligt sinne samt öka fertilitet och bidra till en enklare förlossning.

Örhängena är ca 3 cm långa och pärlan är 10mm

FRI FRAKT VÄRLDEN ÖVER